Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }500 g wortels, geskil
30 ml (2 e) botter
15 ml (1 e) heuning
45 ml (3 e) pietersielie, gekap
sout en gemaalde swartpeper
1 Sny die wortels met ’n groenteskiller in linte. Blansjeer vir 30 sekondes in kookwater. Dreineer en skep in ’n opdienbak.
2 Smelt die botter en heuning saam in die mikrogolf. Skep oor die wortels, voeg die pietersielie by en meng saam. Geur na smaak. Sit dadelik voor.
Nog idees
– Jy kan ook zucchinis in linte sny en saam met die wortels blansjeer.
– Voeg die uitgedrukte sap en gerasperde skil van 1 lemoen by vir ’n lekker variasie.
– As jou tyd knap is, kan jy gerus klaar geskilde babaworteltjies koop en op presies dieselfde wyse gaarmaak.
Dié ongewilde karakter is die bombastiese redakteur en trendsetter, Amore Meyer, wat nou die een…
In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Deur Jade Rhode As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…
Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld? - Tirsa van Staden Lees…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Hierdie webwerf gebruik koekies.