kategorieë: Nuut & NouKos

Wilde sampioen-crostini

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 30 ml (2 e)  botter
• 20 g gedroogde porcini, fyngemaal
• olyfolie
• tiemie (klein bossie)
• 3 uitjies , fyngekap
• 2 knoffelhuisies, dun gesny
• 2 bakkies gemeng wilde sampioene, gesny
• 80 ml (1/3 k) brandewyn
• 125 ml (½ k)  hoenderaftreksel
• 125 ml (1/2 k) créme frâiché
• vars tiemietakkies
• ’n handvol gekapte pietersielie
• suurdeeg-brood, aan beide kante gerooster

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1. Smelt die botter in ’n pan en voeg ‘n teelepel van gemaalde porcinipoeier by.
2. Voeg die olyfolie, tiemietakkies, uie en knoffel by, braai vir 2 min.
3. Voeg die sampioene by en braai tot dit die helfte verminder het.
4. Voeg die hoenderaftreksel by, voeg 45 ml van die crème fraîche by, geur na smaak.
5. Skep lepelsvol van die sampioene op die geroosterde brood en skep ’n ekstra skeppie créme fraîche bo-op elkeen.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Avontuur 10 Jaar (Potstill)

Proenotas
• Skoon en vars op die neus met sterk sederhout en vanielje ondertone.
• Op die palet is ’n aantreklike kruidagtige smaak met kompleksiteit wat regoor die blomagtige en vrugtige spektrum strek.
• Die uiteindelike smaak is sag en die pragtige goud-karamel kleur is vanweë die verouderingsproses van die hout.

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Sensitiwiteit: ’n Gawe of ’n vloek?

Sensitiwiteit is nie ’n swakheid of iets wat reggemaak moet word nie. Dis iets wat…

1 hour Gelede

Bob Martin se virtuele portaal vir troeteldierversorging

Soms is dit moeilik om die ouer van ’n troeteldier te wees, veral wanneer dit…

1 hour Gelede

Wat soek ‘Kokkedoor: Son & See’ se beoordelaars? Sjef Yolani Abrahams vertel

Die passievolle kos-entoesias Yolani Abrahams (32) is saam met Herman Lensing een van die beoordelaars…

4 hours Gelede

Dié ekspo in Pretoria bied iets aan vir die hele familie – Dis Outdoor X tyd

Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…

6 hours Gelede

Slim maniere om minder sout te gebruik

Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…

1 day Gelede

Drie goed wat jy oor ‘Suidooster’ se stormagtige April móét weet

Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.