Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 ml (2 e) botter
• 20 g gedroogde porcini, fyngemaal
• olyfolie
• tiemie (klein bossie)
• 3 uitjies , fyngekap
• 2 knoffelhuisies, dun gesny
• 2 bakkies gemeng wilde sampioene, gesny
• 80 ml (1/3 k) brandewyn
• 125 ml (½ k) hoenderaftreksel
• 125 ml (1/2 k) créme frâiché
• vars tiemietakkies
• ’n handvol gekapte pietersielie
• suurdeeg-brood, aan beide kante gerooster
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1. Smelt die botter in ’n pan en voeg ‘n teelepel van gemaalde porcinipoeier by.
2. Voeg die olyfolie, tiemietakkies, uie en knoffel by, braai vir 2 min.
3. Voeg die sampioene by en braai tot dit die helfte verminder het.
4. Voeg die hoenderaftreksel by, voeg 45 ml van die crème fraîche by, geur na smaak.
5. Skep lepelsvol van die sampioene op die geroosterde brood en skep ’n ekstra skeppie créme fraîche bo-op elkeen.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Proenotas
• Skoon en vars op die neus met sterk sederhout en vanielje ondertone.
• Op die palet is ’n aantreklike kruidagtige smaak met kompleksiteit wat regoor die blomagtige en vrugtige spektrum strek.
• Die uiteindelike smaak is sag en die pragtige goud-karamel kleur is vanweë die verouderingsproses van die hout.
Waarom dit absoluut noodsaaklik vir jou en jou gesin se gesondheid is om te weet…
Genoeg vir 4. Metode Meng 15 ml (1 e) kerriepoeier en 125 ml (½…
Foto's: Instagram/Vasti Spiller Die UFC-middelgewigkampioen, Dricus du Plessis het Dinsdag ’n ekstra-spesiale verjaardaggeskenk gekry…
Foto's: Instagram/Demi-Leigh Tebow Demi-Leigh Tebow (voorheen Nel-Peters) en haar man, Tim Tebow, het Dinsdag…
Elkeen het die reg om as ’n waardige en spesiale persoon met respek behandel te…
Hier is ons top “lyk goed in foto's"- wenke: Moenie jou kop na agter…
Hierdie webwerf gebruik koekies.