Kaffir-lemmetjie (kaffir lime leaf) is ’n sitrusplant van Suidoos-Asië. Kenmerkend van die plant is sy aromatiese, uurglasvormige blare en die vrug se growwe skil. Wees op die uitkyk vir die gedroogde blare.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Sitroengras (lemon grass): Word algemeen in Oosterse en Karibiese geregte gebruik. Die buitenste deel van die stingel is hard, maar die binneste, sagte deel kan gebruik word. Kap die stingels fyn of kneus dit om die geur vry te stel voor jy dit by jou kos voeg.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Nare bedmaats: Raad vir stofmyte deur Anet Schoeman. Hooffoto: iStock/fongleon356 As jy volgende keer tussen…
Sensitiwiteit is nie ’n swakheid of iets wat reggemaak moet word nie. Dis iets wat…
Soms is dit moeilik om die ouer van ’n troeteldier te wees, veral wanneer dit…
Die passievolle kos-entoesias Yolani Abrahams (32) is saam met Herman Lensing een van die beoordelaars…
Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Hierdie webwerf gebruik koekies.