Kaffir-lemmetjie (kaffir lime leaf) is ’n sitrusplant van Suidoos-Asië. Kenmerkend van die plant is sy aromatiese, uurglasvormige blare en die vrug se growwe skil. Wees op die uitkyk vir die gedroogde blare.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Sitroengras (lemon grass): Word algemeen in Oosterse en Karibiese geregte gebruik. Die buitenste deel van die stingel is hard, maar die binneste, sagte deel kan gebruik word. Kap die stingels fyn of kneus dit om die geur vry te stel voor jy dit by jou kos voeg.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.