Kaffir-lemmetjie (kaffir lime leaf) is ’n sitrusplant van Suidoos-Asië. Kenmerkend van die plant is sy aromatiese, uurglasvormige blare en die vrug se growwe skil. Wees op die uitkyk vir die gedroogde blare.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Sitroengras (lemon grass): Word algemeen in Oosterse en Karibiese geregte gebruik. Die buitenste deel van die stingel is hard, maar die binneste, sagte deel kan gebruik word. Kap die stingels fyn of kneus dit om die geur vry te stel voor jy dit by jou kos voeg.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Lewer sowat 9 kranse Bestanddele 100 g (160 ml) koekmeel 175 ml water…
Genoeg vir 4. Bestanddele 6 aartappels, in wiggies gesny sout en gemaalde swartpeper…
Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Hierdie webwerf gebruik koekies.