kategorieë: Wenke

Was jou grimeerkwassies só

Vraag
Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld?  – Tirsa van Staden

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Antwoord
Dit is baie belangrik om jou grimeerkwassies te was. Die kwassies kan bakterieë kweek en moet een maal elke twee weke gewas word as jy dit slegs op jou eie vel gebruik. Indien jy ’n grimeerkwassie op iemand anders se vel gebruik, was dit na elke gebruik!

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Gebruik baba-sjampoe, dit is sag op die borsel se haartjies en sal langer hou. As jy jou kwassies goed op pas kan dit jou tot 10 jaar hou, indien dit van goeie kwalitiet is. Moet nooit jou borsels in water laat staan nie, was dit sagkens en laat dit plat lê, buite bereik van direkte sonlig, om oornag droog te word.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Lees ook: Vinnige vlegsel-bolla

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Neem jou fiksheid na die volgende vlak: 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak

Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen:    Oefen…

8 hours Gelede

Viva Italia!-potjie

Genoeg vir 6     Bestanddele   60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie sout…

9 hours Gelede

Drama-waarskuwing vir ‘Suidooster’ dié herfs

Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…

11 hours Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Laura-Lee Mostert oor haar droomrol in ‘Binnelanders’

Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…

14 hours Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Potjie-roer-my-nie se wenners gesels oor vaalkos en ’n molpot

In die vierde episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se koswerklikheidsreeks waar vlamme en…

1 day Gelede

Tradisionele melktert

Vir 2 middelslagterte   Bestanddele   Deeg: 500 ml (2 k) meel 10 ml (2…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.