kategorieë: KalenderOntspanning

Wacky Wine Weekend 2018

Foto’s verskaf.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

By die Wacky Wine Weekend 2018 sal meer as 35 landgoede en toeriste-bestemmings verteenwoordig word. Die wynlandgoede, wat strek van Robertson tot Bonnievale en Ashton to McGregor-streke, sal hul kelderdeure tussen 31 Mei en 3 Junie vir besoekers oopmaak. Die naweek bied interaktiewe wynproegeleenthede, toere en die geleentheid om die wynmakers te ontmoet. Daar is verder musiekopvoerings, kosstalletjies met heerlike plattelandse kos, en dis boonop kindervriendelik met hope pret aktiwiteite.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Verdere inligting:

Kaartjies: Kaartjiepryse sal ingestel word vanaf Maart 2018 teen R200 per persoon.

Besoek gerus die amptelike webblad om meer inligting te kry en om meer uit te vind oor verblyfmoontlikhede en vervoer-opsies. Die Wacky Wine Weekend-fees ondersteun padveiligheid en bied verskeie opsies vir feesgangers om vervoer te organiseer. Jy kan ook die Robertson Wine Valley-kantore kontak by 023 626 3167 of events@robertsonwinevalley.com of besoek hul webblad hier

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Foto verskaf: Laresa Perlman Photography

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

5 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

6 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

6 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

6 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

6 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

7 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.