Gerookte sout, vleis en selfs botter en kaas is deesdae volop op die winkelrakke en restaurantspyskaarte. Deur alle eeue is rook gebruik om kos te geur, gaar te maak of te preserveer.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Smeulende hout, teestokkies of enige ander geurige materiaal wat kan brand, word vir die doel gebruik.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Sampioene se hoë voginhoud maak hulle ideaal vir rook.
– Pak soos ons ’n hand vol eksotiese sampioene oor ’n smeulende pan teestokkies, maak liggies met foelie toe en rook vir 3 minute.
– Gerookte sampioene gee ’n dieper geur aan jou sampioenroomsous.
Toets 1 Ek voel emosioneel dood. Dit is asof ek my werk en my kollegas op…
Ons snork omdat ons keelweefsel pap raak. Spiere wat nie gebruik word nie raak pap…
Dit is nie altyd maklik om jou eie huis te versier nie. Ons het gaan…
Maak jou reg vir ’n onvergeetlike Namibiese 4x4-avontuur met die bekende 4x4-spesialis, André de Villiers.…
In ’n eksklusiewe onderhoud met Landbouweekblad het die Boer soek ’n vrou-aanbieder Marciel Hopkins onthul…
Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…
Hierdie webwerf gebruik koekies.