Voorverhit die oond tot 200 °C. Basiese soet deeg 1 Meng die botter en suiker goed in ’n voedselverwerker. Voeg die eiers een vir een by terwyl die masjien aan is.Vye-en-bokmelkkaas-tertjies
Ingredients
Instructions
1 Jy het ses 10 cm quiche-pannetjies met los bome nodig.
2 Rol die deeg dun uit op ’n skoon, meelbestrooide werkvlak.
3 Voer die pannetjies met die deeg uit. Prik die boom en voer die pannetjies met bakpapier uit.
4 Strooi rys, of droëbone op die bakpapier en bak die tertkorse vir 10 min. blind tot strooikleurig.
5 Haal uit en lig die papier met die rys versigtig op. Meng die kase en vul elke tertjie daarmee.
6 Roer die heuning deur die vye en sit ’n halwe vytjie op elke tertjie.
7 Bak vir nog 10 min.
2 Voeg die meel by en meng tot dit net begin bymekaarkom. Keer op ’n skoon, meelbestrooide werkvlak uit.
3 Druk die deeg met jou hande bymekaar en vorm in ’n plat skyf.
4 Draai goed toe met kleefplastiek en laat vir 30 min. in die yskas rus. (Jy kan die deeg ook in die stadium vries.)