Vis in krakerige bierbeslag
Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
- 200 g koekmeel
- 2,5 ml (½ t) borrie
- 10 ml (2 t) vinkelsaadjies, liggies gerooster
- 15 ml (1 e) Kaaps Maleise kerriepoeier
- 10 ml (2 t) seesout
- 350 ml koue bier
- 500 g stokvismootjies of filette sonder vel
- 500 ml (2 k) canola-olie vir diepbraai
Metode
Die beslag
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
- Gooi die meeste van die bier by die meel, speserye en sout terwyl jy deurentyd met ’n draadklitser meng.
- Die beslag moet soos dik room lyk, anders moet jy nog ’n bietjie bier byvoeg.
- Dis nie nodig om al die klonte uit te klop nie, dié bak lekker krakerig in die olie.
- Verhit die olie in ’n middelslag-kastrol.
- Braai ’n stukkie brood in die olie en as dit vinnig goudkleurig word, is die olie warm genoeg.
- Doop die vis in die beslag, laat die meeste afdrup en braai twee-twee tot goudkleurig, draai eenkeer om.
- Skep uit en dreineer op handdoekpapier.
- Sit voor saam met oondgebakte aartappelskyfies.
* Jy kan die speserye weglaat as jy ’n gewone beslag verkies.
Onlangse plasings
Deur Christa Swanepoel Dis ’n diep hartseer wat menige vrou ervaar. Elke maand, vir twee…
Hierdie korslose hamquiches smaak heerlik én is laekoolhidraat!
Hier is ’n paar doeltreffende idees om plante gesond, mooi en goed gestruktureer te laat…
Berei jouself voor vir ’n lekkerlag-saamkuiersessie tydens die vierde seisoen van kykNET se vermaaklike Kyk…
Die vlieg is seker een van die mees onwelkome kuiergaste. In Suid-Afrikaners word vliegplae deur…
Aan die stuur van die Radisson RED Waterfront se opwindende kulinêre toneel is Uitvoerende Sjef…
Hierdie webwerf gebruik koekies.