Vinnige salmpasta

Genoeg vir 4.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti
  • 250 ml (1 k) vars room
  • 250 ml (1 k) van die pasta se water, of geurige water
  • 125 ml (½ k) gerasperde parmesaankaas
  • gerasperde skil en sap van 1 groot suurlemoen
  • sout en gemaalde swartpeper
  • ’n hand vol vars basiliekruidblare
  • 1 koppie gaar salm (of enige witvis), gevlok

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Metode

  1. Kook die pasta in borrelende kookwater tot al dente (sag, maar ferm). Dreineer en behou 250 ml van die vloeistof.
  2. Sit die pasta terug in die kastrol en voeg die room, water, parmesaankaas, suurlemoensap en -skil by. Meng goed tot deurwarm.
  3. Geur met sout en gemaalde swartpeper.
  4. Voeg die salm by en meng goed.
  5. Roer die basiliekruidblare deur die pasta en sit onmiddellik voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.