Genoeg vir 4.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
- 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti
- 250 ml (1 k) vars room
- 250 ml (1 k) van die pasta se water, of geurige water
- 125 ml (½ k) gerasperde parmesaankaas
- gerasperde skil en sap van 1 groot suurlemoen
- sout en gemaalde swartpeper
- ’n hand vol vars basiliekruidblare
- 1 koppie gaar salm (of enige witvis), gevlok
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Metode
- Kook die pasta in borrelende kookwater tot al dente (sag, maar ferm). Dreineer en behou 250 ml van die vloeistof.
- Sit die pasta terug in die kastrol en voeg die room, water, parmesaankaas, suurlemoensap en -skil by. Meng goed tot deurwarm.
- Geur met sout en gemaalde swartpeper.
- Voeg die salm by en meng goed.
- Roer die basiliekruidblare deur die pasta en sit onmiddellik voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Hierdie webwerf gebruik koekies.