Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
1 ui, fyngekap
100 g kerriepasta
1 kg lamsvleis, in blokkies gesny
410 g-blikkie gekapte tamaties
80 ml water
125 g babaspinasie
1. Braai ui in verhitte en geoliede pot oor matige hitte. Roer sowat 5 minute of tot sag en ligbruin.
2. Voeg kerriepasta en lam by en braai tot lam bruin is.
3. Voeg tamaties en water by en bring tot kookpunt. Prut, bedek vir sowat 30 minute of tot lam sag is.
4. Voeg spinasieblare by en prut tot spinasie verwelk. Geur na smaak.
5. Sit met vars kruisementblare op gestoomde basmatirys voor.
Wenk: Gebruik ‘n Balti-kerriepasta. Dis ‘n matige tot warm pasta met koljander, fenegriek en kruisement wat dit ‘n kenmerkende geur gee.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Lees nog:
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Hierdie webwerf gebruik koekies.