Deur B-well
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Porsies: 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
30 mℓ (2 e) B-well-kanola-olie
1 groot ui
3 cm stuk gemmer
2-3 hande vol bevrore groente (wortels, blomkool en brokkoli)
’n hand vol sneeu-ertjies of suiker-ertjies
8 babamielies
200 mℓ groente-aftreksel
1 blikkie klappermelk
15 mℓ (1 e) esdoringstroop
15-30 mℓ (1-2 t) groenkerriesmeer
¼ t sout
’n hand vol grondboontjies of kasjoeneute
½ lemmetjie, versap
Skil en sny ui en gemmer in blokkies. Braai in pan vir paar minute oor lae hitte.
Voeg bevrore groente by en laat vir paar minute kook.
Was sneeu-ertjies intussen en sny dan saam baba-mielies in klein stukke. Voeg dit by die groente in die pan.
Voeg groente-aftreksel en klappermelk by. Prut vir 10-15 minute.
Voeg die groenkerriesmeer en esdoringstroop by. Geur volgens smaak. Braai vir nog 5 minute.
Voeg die grondboontjies tydens die laaste minute van die kooktyd in sodat dit steeds krakerig sal wees.
Sit saam met basmatirys of noedels (durumkoring) voor.
Lees ook: Hoendergereg in romerige tamatiesous
In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Deur Jade Rhode As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…
Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld? - Tirsa van Staden Lees…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Hierdie webwerf gebruik koekies.