Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }4 patats
sout en gemaalde swartpeper
30 ml (2 e) olyfolie
Sous
3 knoffelhuisies, gekneus
5 cm gemmer, fyn gerasper
125 ml (½ k) sojasous
125 ml (½ k) heuning
1,5 kg gerookte varkribbetjies
Voorverhit die oond tot 180 °C.
1 Was die patats en sny in kwarte. Pak in ’n groot oondpan, sprinkel olyfolie oor en geur met sout. Bak vir 15 min. en haal uit die oond.
2 Meng intussen al die sousbestanddele en meng deur die ribbetjies – laat lê die ribbes in die sous vir ’n paar minute. Skuif die patats eenkant toe en pak die ribbetjies op die ander kant van die oondpan.
3 Bak vir 20 min. saam met die patats tot goudbruin en taai. Sit voor met klam lappies vir taai vingers.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.