Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }4 patats
sout en gemaalde swartpeper
30 ml (2 e) olyfolie
Sous
3 knoffelhuisies, gekneus
5 cm gemmer, fyn gerasper
125 ml (½ k) sojasous
125 ml (½ k) heuning
1,5 kg gerookte varkribbetjies
Voorverhit die oond tot 180 °C.
1 Was die patats en sny in kwarte. Pak in ’n groot oondpan, sprinkel olyfolie oor en geur met sout. Bak vir 15 min. en haal uit die oond.
2 Meng intussen al die sousbestanddele en meng deur die ribbetjies – laat lê die ribbes in die sous vir ’n paar minute. Skuif die patats eenkant toe en pak die ribbetjies op die ander kant van die oondpan.
3 Bak vir 20 min. saam met die patats tot goudbruin en taai. Sit voor met klam lappies vir taai vingers.
Om ’n goeie verhouding met tieners te hê, was nog nooit maklik nie, maar in…
Skop die nuwejaar af met dié heerlike vars slaaie! Resepte deur Vickie de Beer
Deur Rentia Mynhardt. Foto’s: Verskaf Om ma en dogter op papier te wees is…
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Hierdie webwerf gebruik koekies.