• Kies vars vye wat plomp, effens sag en sonder kneusplekke is.
• Spoel af net voordat jy dit eet. Stoor in die yskas vir hoogstens drie dae.
• Groen vye kan by kamertemperatuur, maar weg van direkte sonlig, gestoor word.
• Vye is propvol natuurlike suiker, minerale en vesel.
• Droë vye bevat 250 mg kalsium per 100 g in vergelyking met 118 mg in volroommelk.
• Vye in jou dieet kan help met die liggaam se pH-balans, bloeddruk en die spysverteringstelsel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
• Maak ’n vars slaai met vye, vars vinkel, parmaham en parmesaan.
• Vul met sagte bokmelkkaas en strooi neute oor.
• Bak groenerige vye in vanieljesuikerstroop of soetwyn en geur met kaneel, sitrusskil en heuning.
• Bak vye in rooiwyn en sit voor met crème fraîche of suurroom.
Pruim-en-vye-tert met dubbelroomvla
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Fantastiese vye-en-roosmaryn-koek
Gebakte groenvye in ’n suikerkors met sjerrie-sabayon en kruiekoekies
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.