• Kies vars vye wat plomp, effens sag en sonder kneusplekke is.
• Spoel af net voordat jy dit eet. Stoor in die yskas vir hoogstens drie dae.
• Groen vye kan by kamertemperatuur, maar weg van direkte sonlig, gestoor word.
• Vye is propvol natuurlike suiker, minerale en vesel.
• Droë vye bevat 250 mg kalsium per 100 g in vergelyking met 118 mg in volroommelk.
• Vye in jou dieet kan help met die liggaam se pH-balans, bloeddruk en die spysverteringstelsel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
• Maak ’n vars slaai met vye, vars vinkel, parmaham en parmesaan.
• Vul met sagte bokmelkkaas en strooi neute oor.
• Bak groenerige vye in vanieljesuikerstroop of soetwyn en geur met kaneel, sitrusskil en heuning.
• Bak vye in rooiwyn en sit voor met crème fraîche of suurroom.
Pruim-en-vye-tert met dubbelroomvla
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Fantastiese vye-en-roosmaryn-koek
Gebakte groenvye in ’n suikerkors met sjerrie-sabayon en kruiekoekies
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.