Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 10 ml (2 t) olyfolie
• 400 g varkfilet, in repies gesny (vra jou slagter om dit te doen)
• sout en gemaalde swartpeper
• 1 rooi ui, in skywe gesny
• 1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap
• 2 cm- vars gemmer, gerasper
• 1 soetrissie, ontpit en in repies gesny
• 1 wortel, geskraap en in repies gesny
• 2 murgpampoentjies, in ringe gesny
• 6 knopiesampioene, in skywe gesny
• 1 blik pynappelstukke, gedreineer, maar behou die sap
• 10 ml (2 t) mielieblom
• 15 ml (1 e) sojasous
• 15 ml (1 e) balsemiekasyn
• 100 g (1/4 pakkie) Oosterse rysnoedels
1 Verhit die olie in ’n groot pan of wok.
2 Geur die vleisrepies liggies met sout en peper en verbruin in die verhitte olie. Skep uit en hou eenkant.
3 Soteer die uie in dieselfde pan tot sag. Voeg die knoffel, gemmer, soetrissies, wortels, murgpampoentjies en sampioene by en roerbraai tot sag.
4 Voeg die pynappelstukke en varkvleis by.
5 Meng die res van die bestanddele in ’n afsonderlike mengbak – ook die oorblywende pynappelsap. Voeg by die varkvleismengsel en roer oor lae hitte totdat die sous effens verdik.
6 Sit voor met rys of noedels.
Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Onthou jy knus voorleestydjies op jou ma of ’n ander volwassene se skoot? Dis vandag…
Strooikussings helder ‘n leefvertrek op. Dit is ‘n nuttige en bekostigbare bykomstigheid vir enige vertrek,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.