Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 10 ml (2 t) olyfolie
• 400 g varkfilet, in repies gesny (vra jou slagter om dit te doen)
• sout en gemaalde swartpeper
• 1 rooi ui, in skywe gesny
• 1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap
• 2 cm- vars gemmer, gerasper
• 1 soetrissie, ontpit en in repies gesny
• 1 wortel, geskraap en in repies gesny
• 2 murgpampoentjies, in ringe gesny
• 6 knopiesampioene, in skywe gesny
• 1 blik pynappelstukke, gedreineer, maar behou die sap
• 10 ml (2 t) mielieblom
• 15 ml (1 e) sojasous
• 15 ml (1 e) balsemiekasyn
• 100 g (1/4 pakkie) Oosterse rysnoedels
1 Verhit die olie in ’n groot pan of wok.
2 Geur die vleisrepies liggies met sout en peper en verbruin in die verhitte olie. Skep uit en hou eenkant.
3 Soteer die uie in dieselfde pan tot sag. Voeg die knoffel, gemmer, soetrissies, wortels, murgpampoentjies en sampioene by en roerbraai tot sag.
4 Voeg die pynappelstukke en varkvleis by.
5 Meng die res van die bestanddele in ’n afsonderlike mengbak – ook die oorblywende pynappelsap. Voeg by die varkvleismengsel en roer oor lae hitte totdat die sous effens verdik.
6 Sit voor met rys of noedels.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.