Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 10 ml (2 t) olyfolie
• 400 g varkfilet, in repies gesny (vra jou slagter om dit te doen)
• sout en gemaalde swartpeper
• 1 rooi ui, in skywe gesny
• 1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap
• 2 cm- vars gemmer, gerasper
• 1 soetrissie, ontpit en in repies gesny
• 1 wortel, geskraap en in repies gesny
• 2 murgpampoentjies, in ringe gesny
• 6 knopiesampioene, in skywe gesny
• 1 blik pynappelstukke, gedreineer, maar behou die sap
• 10 ml (2 t) mielieblom
• 15 ml (1 e) sojasous
• 15 ml (1 e) balsemiekasyn
• 100 g (1/4 pakkie) Oosterse rysnoedels
1 Verhit die olie in ’n groot pan of wok.
2 Geur die vleisrepies liggies met sout en peper en verbruin in die verhitte olie. Skep uit en hou eenkant.
3 Soteer die uie in dieselfde pan tot sag. Voeg die knoffel, gemmer, soetrissies, wortels, murgpampoentjies en sampioene by en roerbraai tot sag.
4 Voeg die pynappelstukke en varkvleis by.
5 Meng die res van die bestanddele in ’n afsonderlike mengbak – ook die oorblywende pynappelsap. Voeg by die varkvleismengsel en roer oor lae hitte totdat die sous effens verdik.
6 Sit voor met rys of noedels.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.