Varkvleis: Kook een keer, eet drie keer

Varkvleis: Kook een keer, eet drie keer deur Vickie de Beer. Foto’s: Neville Lockhart

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Stadig geroosterde varkblad

Die varkblad is regtig waarde vir geld en baie min moeite omdat dit stadig oornag in die oond rooster. Die restultaat is sagte, sappige vleis met duisend gebruike.

Lees ook: Groente-kragsop om jou immuunstelsel te versterk

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Klik hier vir die resep

Romerige varkvleis in appelbiersous

Lees ook: 9 blink planne met blikkieskos

Klik hier vir die resep

Amandel-en-appelkoos-pilau

Lees ook: Kook een keer, eet sewe keer – hoender

Klik hier vir die resep

Lees ook: 1 maklike maalvleismengsel, 7 vinnige resepte

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

MSI Vakansieverkope: Maak die Perfekte Geskenk Oop Hierdie Seisoen!

MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…

2 days Gelede

Maak vanjaar jou beste jaar

Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…

2 days Gelede

Skoonheidsprodukte: foute wat almal maak

Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…

3 days Gelede

Maklike gemmerbier – sonder gis

Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.

3 days Gelede

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

3 days Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.