Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Sous
• 60 ml (¼ k) grondboontjiebotter
• 45 ml (3 e) perskeblatjang
• 15 ml (1 e) heuning
• 30 ml (2 e) sojasous
• 125 ml (½ k) klappermelk
Roerbraai
• 15 ml (1 e) gekapte knoffel
• 15 ml (1 e) gekapte gemmer
• 15 ml (1 e) gekapte brandrissie
• 500 g ontbeende varknek, in blokkies gesny
• knypie sout
• 5 wortels, in dun repies gesny
• 5 murgpampoentjies, in dun repies gesny
• 6 jong mielies, in die lengte middeldeur gesny
• 5 jong preie, in dun repies gesny
• 125 ml (½ k) grondboontjies
• hand vol kruisement
• hand vol koljander
• 125 ml (½ k) gerasperde vars klapper
1 Meng die sousbestanddele in ’n bakkie. Hou eenkant.
2 Verhit die olie oor hoë hitte in ’n groot wok. Voeg die knoffel, gemmer en brandrissie by en roerbraai vir 1 min.
3 Voeg die vark by en roerbraai vir 3 min. of tot goudkleurig en gaar. Geur met sout. Skuif die vleis teen die kante van die wok op.
4 Roerbraai die wortels en murgpampoentjies vir 2 min. in die middel van die wok.
5 Voeg die mielies, preie en grondboontjies by en roerbraai vir nog 2 min. Gooi die sous by en meng alles deur, roerbraai tot alles deurwarm is.
6 Sit voor met vars kruisement, koljander en klapper.
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.