kategorieë: Kos

Varkroerbraai

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Sous
• 60 ml (¼ k) grondboontjiebotter
• 45 ml (3 e) perskeblatjang
• 15 ml (1 e) heuning
• 30 ml (2 e) sojasous
• 125 ml (½ k) klappermelk

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Roerbraai
• 15 ml (1 e) gekapte knoffel
• 15 ml (1 e) gekapte gemmer
• 15 ml (1 e) gekapte brandrissie
• 500 g ontbeende varknek, in blokkies gesny
• knypie sout
• 5 wortels, in dun repies gesny
• 5 murgpampoentjies, in dun repies gesny
• 6 jong mielies, in die lengte middeldeur gesny
• 5 jong preie, in dun repies gesny
• 125 ml (½ k) grondboontjies
• hand vol kruisement
• hand vol koljander
• 125 ml (½ k) gerasperde vars klapper

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1 Meng die sousbestanddele in ’n bakkie. Hou eenkant.
2 Verhit die olie oor hoë hitte in ’n groot wok. Voeg die knoffel, gemmer en brandrissie by en roerbraai vir 1 min.
3 Voeg die vark by en roerbraai vir 3 min. of tot goudkleurig en gaar. Geur met sout. Skuif die vleis teen die kante van die wok op.
4 Roerbraai die wortels en murgpampoentjies vir 2 min. in die middel van die wok.
5 Voeg die mielies, preie en grondboontjies by en roerbraai vir nog 2 min. Gooi die sous by en meng alles deur, roerbraai tot alles deurwarm is.
6 Sit voor met vars kruisement, koljander en klapper.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

MSI Vakansieverkope: Maak die Perfekte Geskenk Oop Hierdie Seisoen!

MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…

2 days Gelede

Maak vanjaar jou beste jaar

Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…

3 days Gelede

Skoonheidsprodukte: foute wat almal maak

Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…

3 days Gelede

Maklike gemmerbier – sonder gis

Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.

3 days Gelede

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

3 days Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.