Voorverhit die oond tot 180 °C. English recipe Preheat the oven to 180 ° C.Varkneksteaks met kruievulsel
Ingredients
Instructions
1 Rooster die broodkrummels vir sowat 7 min. op ’n bakplaat tot goudkleurig.
2 Braai die ui en seldery in die verhitte olyfolie in ’n braaipan tot sag en deurskynend.Skep in ’n mengbak en voeg die broodkrummels by.
3 Voeg die gekapte kruie by en meng deur. Geur met sout en peper.
4 Sny ’n gleuf in elke varkneksteak en vul met sowat 30 ml (2 e) kruievulsel. Steek met ’n sosatiestokkie toe.
5 Smelt die botter en olyfolie in ’n verhitte braaipan. Braai die varkneksteaks tot goudbruin alkant.
6 Verlaag die hitte en braai tot deurgaar. Skep deurgaans van die botter oor die steaks.
7 Sit voor met sagte polenta of kapokaartappels.
1 Toast the bread crumbs for about 7 minutes on a baking sheet until golden.
2 Fry the onion and celery in a frying pan in heated olive oil until soft. Spoon into a mixing bowl and add the bread crumbs.
3 Add the chopped herbs and mix. Season with salt and pepper.
4 Cut a slit in each pork neck steak and fill with about 30 ml (2 tbsp) herb stuffing. Insert a kebab-stick.
5 Melt the butter and olive oil in a heated frying pan. Fry the steaks until golden brown on both sides.
6 Reduce the heat and fry until cooked through. Spoon butter over the steaks.
7 Serve with soft polenta or mashed potatoes.