Vanielje-en-bessie-pannekoeke

Vanielje-en-bessie-pannekoeke

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

4 porsies

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Bestanddele:

2 eiers

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1 t vanieljegeursel

1½ k karringmelk

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

¼ k strooisuiker

2 k bruismeel

½ t koeksoda

40 g botter

250 g aarbeie, gehalveer

200 g frambose

Versiersuiker vir strooi

Metode:

  1. Meng eiers, vanieljegeursel, karringmelk en suiker saam in bak. Sif meel en koeksoda by en klits tot goed gemeng.
  2. Smelt 1 t van botter in braaipan. Gooi ⅓ k van beslag in pan en bak pannekoek vir 2 minute of totdat borrels op oppervlak verskyn. Draai om en bak die ander kant tot bruin. Haal uit pan en herhaal tot jy genoeg het.
  3. Bedien saam met bessies en strooi bietjie versiersuiker oor.

Wenk: Die karringmelk in hierdie resep reageer op die koeksoda en dit help om die pannekoeke te laat rys.

Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za

Deel
Gepubliseer deur
Gaynor Siljeur

Onlangse plasings

Haal die ‘worrie’ uit ‘Janu-worrie’

Ná die reën wat die land oor die laaste twee maande beleef het, is daar…

6 hours Gelede

Blitsvinnige spek en groente quiches

Spek-en-groente-quiches in ’n japtrap!

6 hours Gelede

Altvest maak China se VC-mark oop vir Suid-Afrikaanse beleggers

Met meer as $1 miljard wat deur ervare beleggers, soos RisCura aan waagfondse in China…

10 hours Gelede

Suurlemoenlimonade

Maak nou die heerlikste koel drankie!

1 day Gelede

‘Skemergrond’: Maak jou gordel vas vir hierdie dramatiese wendings in Februarie

Die inwoners van Gemoedsdrif moet weereens moeilike keuses maak, geheime hanteer en hoop vind te…

2 days Gelede

Italiaanse tamatiepasta

Genoeg vir 4.    Bestanddele   ½ ciabattabrood 5 ml (1 t) gekapte knoffel ’n…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.