Vanielje-en-bessie-pannekoeke

Vanielje-en-bessie-pannekoeke

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

4 porsies

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Bestanddele:

2 eiers

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

1 t vanieljegeursel

1½ k karringmelk

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

¼ k strooisuiker

2 k bruismeel

½ t koeksoda

40 g botter

250 g aarbeie, gehalveer

200 g frambose

Versiersuiker vir strooi

Metode:

  1. Meng eiers, vanieljegeursel, karringmelk en suiker saam in bak. Sif meel en koeksoda by en klits tot goed gemeng.
  2. Smelt 1 t van botter in braaipan. Gooi ⅓ k van beslag in pan en bak pannekoek vir 2 minute of totdat borrels op oppervlak verskyn. Draai om en bak die ander kant tot bruin. Haal uit pan en herhaal tot jy genoeg het.
  3. Bedien saam met bessies en strooi bietjie versiersuiker oor.

Wenk: Die karringmelk in hierdie resep reageer op die koeksoda en dit help om die pannekoeke te laat rys.

Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za

Deel
Gepubliseer deur
Gaynor Siljeur

Onlangse plasings

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Net drie spanne oor ná stormagtige braai-uitdaging

In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…

13 hours Gelede

Pak jou somerlinne só weg

Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…

19 hours Gelede

Foute wat jy moet vermy wanneer jy jou slimfoon laai

Deur Jade Rhode   As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…

20 hours Gelede

Was jou grimeerkwassies só

Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld?  - Tirsa van Staden Lees…

20 hours Gelede

‘The Mommy Club’ se Ansu Viljoen: ‘Nie almal is bedoel om in jou binnekring te wees nie’

Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…

20 hours Gelede

Suurlemoen-en-klapper-skywe

Resep deur Vickie de Beer

21 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.