Tussen Ons Seisoen 3 Episode 12: Kan die Coronavirus-pandemie ons traumatiseer? met Marise Swart

Tussen Ons Seisoen 3 Episode 12: Kan die Coronavirus-pandemie ons traumatiseer? met Marise Swart deur Mariette Snyman

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Mariette Snyman is ʼn bekroonde spesialis-joernalis by rooi rose.
Marise Swart

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

LET WEL: Die episode bevat inligting wat vir volwassenes bedoel is en is nie gepas vir kinders nie.  Klik op die speelknoppie om na die episode te luister:

Krediet: Aangebied en geredigeer deur Mariette Snyman, vervaardig deur Hannelie Diedericks, musiek deur Mart-Marie Snyman.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Onthou, al ons podsendings is gratis en jy kan enige tyd daarna luister.

Tussen Ons Seisoen 3 Episode 12: Kan die Coronavirus-pandemie ons traumatiseer? met Marise Swart

Met Covid-19 en inperking voel dit of ons beheer oor ons lewe verloor het. Ons omstandighede wek ook diep vrese – vir alleenwees, die verlies van vryheid, en vir die dood. Dié gesprek help ons sin maak hiervan.

Marise Swart is ‘n kliniese sielkundige van Pretoria.

Kontakdetail
Tel. 012 362 6605 (kantoor) – tydens Covid-19: 076 5000 303
www.marise.co.za
Facebook: Marise Swart Clinical Psychologist
https://www.facebook.com/hatfieldpsychologists

Loer hier vir nog goeie raad

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

45 mins Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

2 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

2 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

2 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

2 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

3 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.