Resep: Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Vir die jogurtmengsel:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Meng al die bestanddele saam. Smeer dit op ‘n bord as ‘n basis en bedek dan met geposjeerde eiers (2 per porsie).
Botter:
Plaas die bestanddele in ‘n klein potjie en laat die geure vir ‘n paar minute intrek. Gooi bo-oor die eiers. Bedien met pita brood.
Lees ook: Geurige tamatie-en-wors-gebak
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf. Suid-Afrika is deel van ‘n…
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Wanneer Kaapstad se stygende temperature jou aanraai om vir koeltes uit te soek, is dit…
Al wil ons ons kinders so graag teen die teleurstellings van die lewe beskerm, kan…
Hierdie webwerf gebruik koekies.