Sy woeker nie net met kos nie, maar is ’n gerekende sakevrou met haar vingers op die pols van haar restaurant. Haar tuiskombuis is ruim en ingerig vir lang kuiers saam met vriende. Haar kombuis spog met ’n reuse vuurherd waarin haar stoof pas.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Melissa se tuiskombuis straal ’n ouwêreldse heilsaamheid uit waar kos gemaak word soos Ouma dit nog gedoen het. Hier is geen espresso-masjiene of mikrogolfoonde te bespeur nie. Boeretroos kom uit ’n kan, vergesel met tuisgebakte brood en plaasbotter.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Ina Paarman is volksbesit. Haar kombuis is deurspek met die kruie en speserye wat ons almal so goed ken asook ’n stapel resepteboeke. Sy is prakties en glo dat die yskas en stoof in ’n driehoek geleë is om tyd te bespaar en ekonomies te kook.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
• Chocolat Bistro 021 975 2426
• Ina Paarman 021 794 1103
• Melissa’s 021 888 2999
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.