Elemente van Food Studio
Sy woeker nie net met kos nie, maar is ’n gerekende sakevrou met haar vingers op die pols van haar restaurant. Haar tuiskombuis is ruim en ingerig vir lang kuiers saam met vriende. Haar kombuis spog met ’n reuse vuurherd waarin haar stoof pas.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Melissa se tuiskombuis straal ’n ouwêreldse heilsaamheid uit waar kos gemaak word soos Ouma dit nog gedoen het. Hier is geen espresso-masjiene of mikrogolfoonde te bespeur nie. Boeretroos kom uit ’n kan, vergesel met tuisgebakte brood en plaasbotter.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Ina Paarman is volksbesit. Haar kombuis is deurspek met die kruie en speserye wat ons almal so goed ken asook ’n stapel resepteboeke. Sy is prakties en glo dat die yskas en stoof in ’n driehoek geleë is om tyd te bespaar en ekonomies te kook.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
• Chocolat Bistro 021 975 2426
• Ina Paarman 021 794 1103
• Melissa’s 021 888 2999
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.