Tortilla braaibroodjies

Vulsel: Laag 1

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

1. Meng 125 g roomkaas, 300 g gerasperde mozzarella en 125 ml basiliekruidpesto.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Laag 2

2. Maak ’n 410 g-blik Mexikaans gegeurde tamaties oop en meng 300 g kleiner gesnyde tamaties daardeur.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Maak so

3. Skeur ’n groot stuk foelie af (waarop die lae gepak gaan word). Los genoeg spasie sodat die foelie oor die broodjie gevou kan word.
4. Skep ’n laag van die tamatiemengsel op ’n tortilla. Sit ’n ander tortilla bo-op neer.
5. Smeer met die roomkaasmengsel. Herhaal die lae tot al die bestanddele gebruik is.
6. Eindig met ’n tortilla.
7. Vou die foelie toe en braai vir 30 min. oor matige kole, of tot die kaas gesmelt is.

Opdiening

8. Sit voor met ’n hand vol vars koljander- en kruisementblare.

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

1 day Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

1 day Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

1 day Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

2 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.