Vulsel: Laag 1
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1. Meng 125 g roomkaas, 300 g gerasperde mozzarella en 125 ml basiliekruidpesto.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Laag 2
2. Maak ’n 410 g-blik Mexikaans gegeurde tamaties oop en meng 300 g kleiner gesnyde tamaties daardeur.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Maak so
3. Skeur ’n groot stuk foelie af (waarop die lae gepak gaan word). Los genoeg spasie sodat die foelie oor die broodjie gevou kan word.
4. Skep ’n laag van die tamatiemengsel op ’n tortilla. Sit ’n ander tortilla bo-op neer.
5. Smeer met die roomkaasmengsel. Herhaal die lae tot al die bestanddele gebruik is.
6. Eindig met ’n tortilla.
7. Vou die foelie toe en braai vir 30 min. oor matige kole, of tot die kaas gesmelt is.
Opdiening
8. Sit voor met ’n hand vol vars koljander- en kruisementblare.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.