Vulsel: Laag 1 1 Meng 125 g roomkaas, 300 g gerasperde mozzarella en 125 ml basiliekruidpesto.
Laag 2 2 Maak ’n 410 g-blik Mexikaans gegeurde tamaties oop en meng 300 g kleiner gesnyde tamaties daardeur.
Maak so 3 Skeur ’n groot stuk foelie af (waarop die lae gepak gaan word). Los genoeg spasie sodat die foelie oor die broodjie gevou kan word. 4 Skep ’n laag van die tamatiemengsel op ’n tortilla. Sit ’n ander tortilla bo-op neer. 5 Smeer met die roomkaasmengsel. Herhaal die lae tot al die bestanddele gebruik is. 6 Eindig met ’n tortilla. 7 Vou die foelie toe en braai vir 30 min. oor matige kole, of tot die kaas gesmelt is.
Opdiening 8 Sit voor met ’n hand vol vars koljander- en kruisementblare.