Ingredients
- 4 stokvisfilette, sonder vel
- 30 ml (2 e) Thai-groenkerrie-pasta
- 180 ml (3/4 k) koeskoes
- 2 sitroengrasstingels (lemon grass), in die lengte middeldeur gesny
- Sous
- 3 knoffelhuisies, fyn gekap
- 5 cm gemmer, gerasper
- 1 groen brandrissie, fyn gekap
- 15 ml (1 e) sojasous
- 5 ml (1 t) sesamolie
- 5 ml (1 t) vissous
- 5 ml (1 t) heuning
- 15 ml (1 e) lemmetjiesap
- 250 ml (1 k) klapperroom
- 50 g kasjoeneute, liggies gerooster
- 30 ml (2 e) sesamsaad
- 250 g ertjies
- 250 g fyn groenboontjies
- 250 g mangetout
- 250 g broccolini
- 1 middelslag-baksakkie
Instructions
Voorverhit die oond tot 200 °C.
- Vryf die groenkerriepasta oor die vis en geur met sout.
- Sit die baksakkie in ’n oondpan, gooi die koeskoes daarin en sit die vis op die koeskoes. Voeg die sitroengras by.
- Meng die sousbestanddele in ’n bakkie en gooi oor die vis en koeskoes.
- Strooi die sesamsaad en neute en groente oor die vis.
- Geur met sout en knoop die sakkie toe. Bak vir 15 min.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Hierdie webwerf gebruik koekies.