Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
- 4 stokvisfilette, sonder vel
- 30 ml (2 e) Thai-groenkerrie-pasta
- 180 ml (3/4 k) koeskoes
- 2 sitroengrasstingels (lemon grass), in die lengte middeldeur gesny
- 50 g kasjoeneute, liggies gerooster
- 30 ml (2 e) sesamsaad
- 250 g ertjies
- 250 g fyn groenboontjies
- 250 g mangetout
- 250 g broccolini
- 1 middelslag-baksakkie
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
- 3 knoffelhuisies, fyn gekap
- 5 cm gemmer, gerasper
- 1 groen brandrissie, fyn gekap
- 15 ml (1 e) sojasous
- 5 ml (1 t) sesamolie
- 5 ml (1 t) vissous
- 5 ml (1 t) heuning
- 15 ml (1 e) lemmetjiesap
- 250 ml (1 k) klapperroom
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Voorverhit die oond tot 200 °C.
- Vryf die groenkerriepasta oor die vis en geur met sout.
- Sit die baksakkie in ’n oondpan, gooi die koeskoes daarin en sit die vis op die koeskoes. Voeg die sitroengras by.
- Meng die sousbestanddele in ’n bakkie en gooi oor die vis en koeskoes.
- Strooi die sesamsaad en neute en groente oor die vis.
- Geur met sout en knoop die sakkie toe. Bak vir 15 min.
Onlangse plasings
Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen: Oefen…
Genoeg vir 6 Bestanddele 60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie sout…
Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…
Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…
In die vierde episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se koswerklikheidsreeks waar vlamme en…
Vir 2 middelslagterte Bestanddele Deeg: 500 ml (2 k) meel 10 ml (2…
Hierdie webwerf gebruik koekies.