Alles genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Gebruik ’n skoon voedselverwerker en meng 4 eiergele, 60 ml (¼ k) suurlemoensap, 10 ml (2 t) mosterd, 10 ml (2 t) suiker, 5 ml (1 t) sout, 2 fyn gekapte knoffelhuisies en 15 ml (1 e) gerookte paprika tot liggeel. Gooi 500 ml (2 k) sonneblomolie stadig en in ’n dun straaltjie by terwyl die verwerker loop. Die sous sal dik en romerig word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Verf 12 snye plaasbrood of ciabatta met 60 ml (¼ k) olyfolie en rooster vir 1-2 min. aan elke kant op ’n warm riffelpan tot goudbruin. Smeer die warm brood met die gesnyde kant van 2 knoffelhuisies en dan die gesnyde kante van 6 middeldeurgesnyde tamaties sodat die sap in die brood intrek.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Braai 500 ml (2 k) heel, geskilde amandels in 45 ml (3 e) olyfolie. Voeg 30 ml (2 e) vars tiemieblaartjies en 5 ml (1 t) gekapte knoffel by en roer deur. Geur en sit warm voor.
• Meng 80 ml (1⁄3 k) brandewyn en 750 ml (3 k) droë witwyn in ’n groot mengbak.
• Voeg 1 perske, 1 nektarien, 1 pruim en 16 vars kersies by en verkoel vir ’n paar uur.
• Voeg net voor die gaste kom 1 liter gemmerlim en baie gekapte ys by.
Probeer ook: Seekos-tapas
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.