’n Sterk Maleise en Indiese invloed is duidelik te sien én te proe in verskeie Mauritiaanse geregte soos dié tandoorilam. Tradisioneel word die vleis aan lang staalpenne geryg en in ’n tandoor-oond (’n groot kleipot met warm kole onderin) laat sak. Die vleis word murgsag en het ’n heerlike geroosterde smaak. Ons het die lam eers in jogurt gemarineer en toe in ’n riffelpan gerooster om dieselfde effek te kry.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Toets 1 Ek voel emosioneel dood. Dit is asof ek my werk en my kollegas op…
Ons snork omdat ons keelweefsel pap raak. Spiere wat nie gebruik word nie raak pap…
Dit is nie altyd maklik om jou eie huis te versier nie. Ons het gaan…
Maak jou reg vir ’n onvergeetlike Namibiese 4x4-avontuur met die bekende 4x4-spesialis, André de Villiers.…
In ’n eksklusiewe onderhoud met Landbouweekblad het die Boer soek ’n vrou-aanbieder Marciel Hopkins onthul…
Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…
Hierdie webwerf gebruik koekies.