Tagliatelle met kersietamaties en tuna Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Gebruik tuisgemaakte tagliatelle
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
500 g kersietamaties, gewas 30 ml olyfolie seesoutvlokkies soos Maldon of Cerebos 10 ml fyn gekapte knoffel 1 ansjovisfilet 15 ml kappertjiesaad (capers) gerasperde skil van 1 suurlemoen 2 blikkies (170 g) tuna in olie, uitgekeer ’n groot hand vol vars basiliekruidblare 5-6 bolletjies buffalo-mozzarella 125 ml basiliekruidpesto 500 g tuisgemaakte tagliatelle, gekook
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Verhit die olie in ’n groot pan oor ’n hoë hitte, voeg die tamaties by en braai tot hulle oopbars. Skud die pan kort-kort. Voeg die sout, knoffel, ansjovis, kappertjiesaad en suurlemoenskil by en braai vir nog 3 min. Trek van die hitte af voeg die tuna in stukke, basiliekruid en mozzarella by. Verdeel die pasta tussen 4 borde en skep die tamatie-sous oor. Eindig met ’n skeppie pesto en gemaalde swartpeper. Onlangse plasings
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar