kategorieë: DrankiesKos

Swartbessie-en-roosmaryn-sangria

Deur Vickie de Beer. Foto: Lee Schwagele: CRPhotographic

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Genoeg vir vier.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Bestanddele

  • 2-3 roosmaryntakkies
  • 2 k (500 ml) bosbessiesap
  • 1 k (250 ml) rooiwyn
  • 2 k (500 ml) sodawater
  • 1 k (250 ml) swartbessies
  • ’n handvol kruisementblare

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Metode

  1. Verhit die bosbessiesap en roosmaryn in ’n middelslagkastrol oor matige hitte. Bring tot kookpunt en trek van die hitte af. Laat afkoel.
  2. Meng die wyn en kruiesap en sit vir sowat 2 uur in die yskas.
  3. Voeg die sodawater net voor opdiening by die wynmengsel en sit voor met ys, swartbessies en kruisementblare.

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Maklike toevousampioenpasteitjies

Genoeg vir 4.    Bestanddele   10 ml (2 t) elk olie en botter 1…

36 mins Gelede

Nege ‘Suidooster’-sterre praat oor nege jaar se drama

Vandag is dit steeds een van die gewildste plaaslike produksies wat kykers saam laat swets,…

2 hours Gelede

Kry katte en honde ook Alzheimersiekte?

Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…

3 days Gelede

Hoe om die kleredragreëls op uitnodigings te verstaan

Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…

3 days Gelede

Is jou kleinding se sintuie oor- of ondersensitief?

Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…

3 days Gelede

Waatlemoen-pizza met gebraaide feta

Die nuwe (en gesonder!) pizza - in slaai-vorm!

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.