Swartbessie-en-roosmaryn-sangria
Deur Vickie de Beer. Foto: Lee Schwagele: CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- 2-3 roosmaryntakkies
- 2 k (500 ml) bosbessiesap
- 1 k (250 ml) rooiwyn
- 2 k (500 ml) sodawater
- 1 k (250 ml) swartbessies
- ’n handvol kruisementblare
Instructions
- Verhit die bosbessiesap en roosmaryn in ’n middelslagkastrol oor matige hitte. Bring tot kookpunt en trek van die hitte af. Laat afkoel.
- Meng die wyn en kruiesap en sit vir sowat 2 uur in die yskas.
- Voeg die sodawater net voor opdiening by die wynmengsel en sit voor met ys, swartbessies en kruisementblare.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie heerlike pastagebak is genoeg vir 6 porsies.
Hierdie webwerf gebruik koekies.