Suurlemoenmeringue-tertjies
Suurlemoenmeringue-tertjies
Ingredients
- Met 500 g van die basiese koekiedeeg het ons 20 tertjies gemaak
- 1 Rol 500 g van die basiese koekiedeeg (klik hier vir resep) op ’n skoon, meelbestrooide werkvlak uit tot 5 mm dik.
- 2 Voer 12 mini-tertdoppiepannetjies met koekiedeeg uit.
- 3 Bak blind vir 10 min. by 160 °C.
- 4 Keer op ’n afkoelrak uit en laat heeltemal afkoel.
- 5 Verhit 60 ml appelkooskonfyt en verf die tertbakkies daarmee uit.
- 6 Laat heeltemal droog word.
- 7 Vul die tertjies met suurlemoensmeer en pak meringuedoppies op.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.