Suurlemoenmeringue-tertjies
Suurlemoenmeringue-tertjies
Ingredients
- Met 500 g van die basiese koekiedeeg het ons 20 tertjies gemaak
- 1 Rol 500 g van die basiese koekiedeeg (klik hier vir resep) op ’n skoon, meelbestrooide werkvlak uit tot 5 mm dik.
- 2 Voer 12 mini-tertdoppiepannetjies met koekiedeeg uit.
- 3 Bak blind vir 10 min. by 160 °C.
- 4 Keer op ’n afkoelrak uit en laat heeltemal afkoel.
- 5 Verhit 60 ml appelkooskonfyt en verf die tertbakkies daarmee uit.
- 6 Laat heeltemal droog word.
- 7 Vul die tertjies met suurlemoensmeer en pak meringuedoppies op.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.