Suurlemoenmeringue-tertjies
Suurlemoenmeringue-tertjies
Ingredients
- Met 500 g van die basiese koekiedeeg het ons 20 tertjies gemaak
- 1 Rol 500 g van die basiese koekiedeeg (klik hier vir resep) op ’n skoon, meelbestrooide werkvlak uit tot 5 mm dik.
- 2 Voer 12 mini-tertdoppiepannetjies met koekiedeeg uit.
- 3 Bak blind vir 10 min. by 160 °C.
- 4 Keer op ’n afkoelrak uit en laat heeltemal afkoel.
- 5 Verhit 60 ml appelkooskonfyt en verf die tertbakkies daarmee uit.
- 6 Laat heeltemal droog word.
- 7 Vul die tertjies met suurlemoensmeer en pak meringuedoppies op.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.