kategorieë: WenkeVelsorg

Suiker-gesigafskilfermiddel

Suiker is een van die beste korrels vir ’n gesigafskilfermiddel. Die mikro-vesel is sag op jou vel.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Maak dit so:

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

2 teelepels wit suiker
1 teelepel heuning
’n bietjie suurlemoensap

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Heuning is ’n kragtige anti-oksidant en bevat antimikrobiese eienskappe, en suurlemoen skep die balans tussen die ander bestanddele.

Meng die bestanddele saam in ’n klein houer.
Masseer die mengsel sag op jou vel deur jou vingers in sirkelbewegings te beweeg om die bloedvloei te stimuleer en dooie velselle af te vryf. Spoel dit af met warm water. (As daar van die mengsel oorbly, kan jy dit in ’n verseëlde houer berg en binne ’n week gebruik.)
Druk jou vel droog en wend jou dag of nag bevogtiger aan.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Mango-en-klapper-yskastert met pynappelgranita

Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…

2 days Gelede

Steak-en-sampioen-roerbraai

Genoeg vir 4-6 Bestanddele   Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…

2 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met musieklegende Jannie du Toit oor sy opwindende jaar wat voorlê

In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…

2 days Gelede

‘Die Byl’ groet ná ses seisoene

“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…

2 days Gelede

Frikkadelle in tamatiesous

Genoeg vir 4-6.   Bestanddele   4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…

2 days Gelede

Wees positief, leef langer

Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.