Stokvis met ’n krakerige bulgurkors
Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
- 500 ml (2 k) gaar bulgurkoring
- ’n groot hand vol pietersielie, gekap
- ’n groot hand vol dille, gekap
- gerasperde skil van 1 suurlemoen
- sout en gemaalde swartpeper
- 4 stokvismootjies
- 2 eiers, liggies geklits
- 80 ml (1⁄3 k) volgraanmeel
- olie vir braai
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Metode
- Sit die bulgurkoring, pietersielie, dille en suurlemoenskil in ’n mengbak en geur met sout en peper. Meng goed.
- Doop die vismootjie eers in die eier en laat die oortollige eier afdrup.
- Rol dan in die volgraanmeel en skud die oortollige af.
- Bedek elke mootjie met die koring-en-kruie-mengsel. Herhaal met al die vismootjies.
- Sit vir 20 min. op ’n bakplaat in die yskas.
- Verhit die olie oor matige hitte en braai die vismootjies vir 4 min. aan elke kant daarin tot goudbruin – die vis is gaar wanneer dit maklik vlok.
- Dreineer op kombuispapier en hou warm.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.