Stokvis met ’n krakerige bulgurkors
Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
- 500 ml (2 k) gaar bulgurkoring
- ’n groot hand vol pietersielie, gekap
- ’n groot hand vol dille, gekap
- gerasperde skil van 1 suurlemoen
- sout en gemaalde swartpeper
- 4 stokvismootjies
- 2 eiers, liggies geklits
- 80 ml (1⁄3 k) volgraanmeel
- olie vir braai
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Metode
- Sit die bulgurkoring, pietersielie, dille en suurlemoenskil in ’n mengbak en geur met sout en peper. Meng goed.
- Doop die vismootjie eers in die eier en laat die oortollige eier afdrup.
- Rol dan in die volgraanmeel en skud die oortollige af.
- Bedek elke mootjie met die koring-en-kruie-mengsel. Herhaal met al die vismootjies.
- Sit vir 20 min. op ’n bakplaat in die yskas.
- Verhit die olie oor matige hitte en braai die vismootjies vir 4 min. aan elke kant daarin tot goudbruin – die vis is gaar wanneer dit maklik vlok.
- Dreineer op kombuispapier en hou warm.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Om jou hond se ore skoon te maak is ’n noodsaaklike deel van sy basiese…
Bestanddele 3-4 groot rooi soetrissies, middeldeur gesny, en wit vliesies en pitte verwyder. sout…
Ons almal het een of ander slegte gewoonte. Die goeie nuus is dat jy dit…
Van speelskool na grootskool: 5 wenke deur Mariette Snyman. Foto Pixabay Om by die…
Met die strandseisoen op ons, kyk ons na die moets en moenies om te verseker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.