kategorieë: Kalender

Stellenbosch at Summer Place

Johannesburg se glitterati sal binnekort weer bymekaarkom vir een van die Goudstad se voorste leefstyl-geleenthede, wanneer Stellenbosch at Summer Place op 26 Oktober na Hyde Park terugkeer. Die swierige, een-aand vertoonstuk van sommige van Suid-Afrika se beste wyne, kos en kuns, bied aan die ingeligtes die ekslusiewe geleentheid om met van die land se top wynmakers en -sjefs skouer te skuur.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Vanjaar se geleentheid sal ekstra swier kry, wanneer Stellenbosch at Summer Place uitmuntendheid vier; die uitvloeisel van die gelyknamige streek se ryk verlede en toekoms; ’n plek waar grootsheid wat oor eeue geslyp is, hande neem met die visioenêre talente van pioniersjeug. Hierdie jong protégés wat die voorste wynmakers en sjefs van môre gaan word, sal Stellenbosch at Summer Place 2016 bywoon.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Vir diegene wat na kultuur-verryking smag, sal daar lewendige musiek-optredes wees en kunsliefhebbers sal die voorreg geniet om raar stukke van die Sanlam Kunsversameling – een van Suid-Afrika se voorste en mees uitgebreide versamelings in sy soort – te bewonder.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Kaartjies vir Stellenbosch at Summer Place 2016 kos R500 per persoon en sluit al die wyn, kos en vermaak vir die aand in. Bespreek vroegtydig, want die kaartjies is beperk en verkoop vinnig.

Vir meer inligting, of om jou kaartjies te bespreek, kontak Elmarie Rabe by tel: 021 886 8275, stuur ’n e-pos na events@wineroute.co.za of bespreek aanlyn by www.wineroute.co.za.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Waar: Hyde Park

Wanneer: 26 Oktober

Kostes: R500 pp.

Deel
Gepubliseer deur
Nicole Kemp

Onlangse plasings

Mango-en-klapper-yskastert met pynappelgranita

Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…

2 days Gelede

Steak-en-sampioen-roerbraai

Genoeg vir 4-6 Bestanddele   Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…

2 days Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met musieklegende Jannie du Toit oor sy opwindende jaar wat voorlê

In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…

3 days Gelede

‘Die Byl’ groet ná ses seisoene

“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…

3 days Gelede

Frikkadelle in tamatiesous

Genoeg vir 4-6.   Bestanddele   4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…

3 days Gelede

Wees positief, leef langer

Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.