Stadig geroosterde tamaties Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Stadig geroosterde tamaties Ingredients 1 kg roma-tamaties, middeldeur gesny 4 knoffelhuisies, gekneus 15 ml (1 e) suurlemoenskil 30 ml (2 e) olyfolie sout en gemaalde swartpeper Instructions Voorverhit die oond tot 160 °C. 1 Meng die tamaties, knoffel, suurlemoenskil, olie, sout en peper goed in ’n bak. 2 Pak die tamaties snykant na bo op ’n draadrak in ’n bakplaat en bak vir sowat ’n uur tot die tamaties lekker sag en gekaramelliseer is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…
Die aktrise Elsje Slabbert, alom bekend vir haar rol as Carina Rautenbach in die destydse…
Bak vir ’n slag die heerlikste sjokoladekoek! Hier is ons 5 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar