Stadig geroosterde tamaties Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Stadig geroosterde tamaties Ingredients 1 kg roma-tamaties, middeldeur gesny 4 knoffelhuisies, gekneus 15 ml (1 e) suurlemoenskil 30 ml (2 e) olyfolie sout en gemaalde swartpeper Instructions Voorverhit die oond tot 160 °C. 1 Meng die tamaties, knoffel, suurlemoenskil, olie, sout en peper goed in ’n bak. 2 Pak die tamaties snykant na bo op ’n draadrak in ’n bakplaat en bak vir sowat ’n uur tot die tamaties lekker sag en gekaramelliseer is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar