Stadig geroosterde tamaties Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Stadig geroosterde tamaties Ingredients 1 kg roma-tamaties, middeldeur gesny 4 knoffelhuisies, gekneus 15 ml (1 e) suurlemoenskil 30 ml (2 e) olyfolie sout en gemaalde swartpeper Instructions Voorverhit die oond tot 160 °C. 1 Meng die tamaties, knoffel, suurlemoenskil, olie, sout en peper goed in ’n bak. 2 Pak die tamaties snykant na bo op ’n draadrak in ’n bakplaat en bak vir sowat ’n uur tot die tamaties lekker sag en gekaramelliseer is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar