Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
BESTANDELE:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
METODE:
Voeg die spinasieblare, appel, gemmer, bevrore mango en volroomjogurt in ‘n hoë-aangedrewe menger.
Meng al die bestandele tot mooi glad. Jy kan ‘n klein hoeveelheid water of melk byvoeg om dit net aan die gang te kry.
Gooi jou Gladde Jantjie in ‘n papbakkie en versier die bokant met enigiets waarvoor jy lus voel, soos byvoorbeeld geroosterde neute, sade en rosyne en ‘n blerts volroomjogurt.
Strooi dan ‘n bietjie kaneel oor vir ekstra oemf.
Voedingsinligting:
Nutriënte | Porsiegroote – 350g |
Proteïene | 19.5 g |
Sink | 2.77 mg |
Jodium | 135 mg |
Foliensuur | 92.6 µg |
Kalsium | 475 µg |
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Hierdie webwerf gebruik koekies.