Foto: Narintorn_m2/Greatstock/Shutterstock
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 250 ml (1 k) meel
• 250 ml (1 k) water
• 125 ml (½ k) sout
• 12,5 ml (1 e) olie
• 10 ml (2 t) kremetart (cream of tartar)
• paar druppels kleursel
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• Gooi alles in ’n middelslag kastrol.
• Mens alles goed met ’n bolklitser tot daar geen klonte is nie.
• Roer met ’n houtlepel oor medium hitte.
• Roer vinnig soos die deeg gaar word.
• Moenie bekommerd raak as dit lyk of die deeg baie klonterig is nie, die klonte verdwyn soos wat die deeg gaar word.
• As die deeg in ’n bal bymekaar kom, is dit gaar. Verwyder van plaat en haal uit pot. Laat afkoel.
Die deeg het baie sout in en behoort lank te hou sonder om te bederf. Hou weg van troeteldiere, want die hoë soutinhoud kan gevaarlik wees as hulle die hele spul opeet!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Foto's: Getty Images Die Oscar-toekennings is die grootste aand op die Hollywood-kalender, en…
Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen: Oefen…
Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…
Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…
In die vierde episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se koswerklikheidsreeks waar vlamme en…
Hierdie webwerf gebruik koekies.