Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 250 ml (1 k) meel
• 250 ml (1 k) water
• 125 ml (½ k) sout
• 12,5 ml (1 e) olie
• 10 ml (2 t) kremetart (cream of tartar)
• paar druppels kleursel
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• Gooi alles in ’n middelslag kastrol.
• Mens alles goed met ’n bolklitser tot daar geen klonte is nie.
• Roer met ’n houtlepel oor medium hitte.
• Roer vinnig soos die deeg gaar word.
• Moenie bekommerd raak as dit lyk of die deeg baie klonterig is nie, die klonte verdwyn soos wat die deeg gaar word.
• As die deeg in ’n bal bymekaar kom, is dit gaar. Verwyder van plaat en haal uit pot. Laat afkoel.
Die deeg het baie sout in en behoort lank te hou sonder om te bederf. Hou weg van troeteldiere, want die hoë soutinhoud kan gevaarlik wees as hulle die hele spul opeet!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.