kategorieë: KosEnglish recipes

Sparkling wine roasted baby carrots & parsnips

Serves 6

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • 500 g baby white carrots (parsnips)
  • 500 g baby carrots
  • 4 bay leaves
  • zest of 2 oranges
  • 4 sprigs thyme
  • 30g butter, melted
  • 90g brown sugar
  • 250 ml (1 c) dry sparkling wine

1 Heat the oven to 220 ° C. Combine the parsnips, carrots, bay leaves, orange peel, thyme, butter and brown sugar in a large roasting pan.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

2 Add the wine and bake for 30-35 minutes or until golden, glossy and cooking.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

11 seconds Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

31 mins Gelede

Choux-kerskranse

Lewer sowat 9 kranse   Bestanddele   100 g (160 ml) koekmeel 175 ml water…

42 mins Gelede

Geroosterde aartappel-en-spek-slaai

Genoeg vir 4.   Bestanddele   6 aartappels, in wiggies gesny sout en gemaalde swartpeper…

57 mins Gelede

Vinnige salmpasta

Genoeg vir 4. Bestanddele   500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…

19 hours Gelede

Hoe om jou hond se ore skoon te maak

Om jou hond se ore skoon te maak is ’n noodsaaklike deel van sy basiese…

20 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.