Serves 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Fry the sausages in hot oil until golden brown. Remove and set aside.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Add the onions, celery, carrots and garlic to the pot fry until brown. Season to taste.
3 Add the pepper, saffron, paprika, white wine, tomatoes, tomato paste and lemon zest. Cover and bring to simmering point.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Add the potatoes, cover for 20-30 minutes until soft and cooked, but not mushy.
5 Arrange the fish fillets, then the hellfish, chorizo sausages and butter beans in layers on top. Cover and simmer for 20 minutes.until done. Mix the parsley through and serve.
Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…
Deur Rediscover Dairy Voorbereidingstyd: 5 minute Gaarmaaktyd: 20 minute Bedien: 4 porsies Porsiegrootte: 300…
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Genoeg vir 6. Bestanddele Jy hoef nie die filo te weef nie, jy kan…
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Hierdie webwerf gebruik koekies.