Serves 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Fry the sausages in hot oil until golden brown. Remove and set aside.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Add the onions, celery, carrots and garlic to the pot fry until brown. Season to taste.
3 Add the pepper, saffron, paprika, white wine, tomatoes, tomato paste and lemon zest. Cover and bring to simmering point.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Add the potatoes, cover for 20-30 minutes until soft and cooked, but not mushy.
5 Arrange the fish fillets, then the hellfish, chorizo sausages and butter beans in layers on top. Cover and simmer for 20 minutes.until done. Mix the parsley through and serve.
As jy eers hierdie Paasbolletjies geproe het, sal jy nooit weer gewone bolletjies koop nie.…
Ons wys jou hoe om in 3 maklike stappe rabarber, een van die lekkertes van die…
Die lied van haar lewe Sy het ʼn Safta-toekenning vir haar spel in…
Vir die eerste keer op die verhoog word die intieme en hartstogtelike liefdesbriewe tussen Ingrid…
Die akteur Sean Aucamp-van Noordwyk (30) het vandeesweek sy verskyning in die gewilde kykNET-sepie, Suidooster,…
“Daar’s ’n paar goed wat natuurlik so ég Suid-Afrikaans is, dis so moeilik om dit…
Hierdie webwerf gebruik koekies.