Ingredients
- 1 Braai 4 fyn gekapte wortels, 4 fyn gekapte uie, 4 fyn gekapte selderystokkies en 4 lourierblare oor matige tot
- hoë hitte tot goudbruin en sag.
- 2 Voeg 2 kg maalvleis bietjies-bietjies by en braai goudbruin.
- 3 Voeg 2 x 400 g-blikke heel, geskilde tamaties, gekap, by die mengsel en bring tot kookpunt.
- 4 Gooi ook 45 ml (3 e) tamatiepasta en 250 ml (1 k) rooiwyn by en laat prut vir 30 min. Geur met sout en peper.
- 5 Sit die helfte van die maalvleismengsel saam met gaar spaghetti en gerasperde parmesaankaas voor.
- 6 Hou die res van die maalvleis in die yskas vir nog ’n ete.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.