Serves 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Heat half the oil in a pot and fry the salt-and-pepper flavored leg of lamb until golden brown on all sides.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Heat the brandy and pour it over the shoulder in the socket. Light with a match (be careful, the flames can burn high). Let the meat burn.
3 Add the garlic and rosemary to the meat in the pot, then add the stock and red wine. Cover and simmer for about 3 hours.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Pack layers of butternut, sweet potato and apricots on top.. Cover and simmer for 30-60 minutes or until done.
5 Mix the parsley through and serve.
Die veelsydige Shaun Scrooby van Vuur op die Remhoogte-landgoed het in die vyfde episode van…
Showmax se splinternuwe werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied binnekort ’n vars blik…
Tuiniers het dikwels letterlik en figuurlik hul hande vol aan die einde van die tuinmaakseisoen…
Die bekroonde aktrise en kinderboekskrywer, Crystal-Donna Roberts, is Donderdagoggend op 41-jarige ouderdom oorlede ná 'n…
Hierdie en vele ander verhale word opgediep in die tweede reeks van Die Storie van…
Nadat die Proteas Saterdag die Engeland-span met sewe paaltjies in Karatsji oorrompel het, is Suid-Afrikaners…
Hierdie webwerf gebruik koekies.