Deur CRPhotographic
• 30 ml (2 e) bruinsuiker
• 280 g (1 k) sout
• 30 ml (2 e) heel koljandersaad, liggies gerooster
• 2 kg heel skaaprib
• 30 ml olyfolie
1 Vryf die gemengde, droë bestanddele in die skaaprib in.
2 Sit die vleis in ’n plastiekskottel en hou oornag in die yskas.
3 Hang die vleis vir ’n dag op ’n koel plek tot dit droog is.
4 Sit die heel rib in ’n groot kastrol, bedek met water en laat vir 2 uur stadig kook tot die vleis sag is.
5 Voorverhit die oond tot 200 °C.
6 Smeer die ribbetjie met olyfolie en rooster vir 10-15 min. in ’n groot oondpan tot goudbruin.
7 Haal uit en sny in stukkies.
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…