kategorieë: Kos

Sout skaapribbetjie

• 30 ml (2 e) bruinsuiker
• 280 g (1 k) sout
• 30 ml (2 e) heel koljandersaad, liggies gerooster
• 2 kg heel skaaprib
• 30 ml olyfolie

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

1 Vryf die gemengde, droë bestanddele in die skaaprib in.
2 Sit die vleis in ’n plastiekskottel en hou oornag in die yskas.
3 Hang die vleis vir ’n dag op ’n koel plek tot dit droog is.
4 Sit die heel rib in ’n groot kastrol, bedek met water en laat vir 2 uur stadig kook tot die vleis sag is.
5 Voorverhit die oond tot 200 °C.
6 Smeer die ribbetjie met olyfolie en rooster vir 10-15 min. in ’n groot oondpan tot goudbruin.
7 Haal uit en sny in stukkies.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.