Genoeg vir 6-8
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 4 rooi soetrissies, middeldeur gesny en pitte verwyder
• 30 ml (2 e) olyfolie
• sout en gemaalde swartpeper
• 250 g halloumikaas, in 4 cm plat vingers
• 100 g chorizo, oorlangs in dun skyfies gesny
• ’n hand vol basiliekruidblare
Voorverhit die oond tot 200 °C.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }1 Rooster die soetrissies in die oond. Doen dit so: klik hier
2 Laat lê die soetrissies plat op ’n skoon werkvlak.
3 Sit ’n skyfie halloumi in die middel van elke soetrissie gevolg deur twee skyfies chorizo. Rol toe en steek met ’n tandestokkie vas. Sit terug in die oond tot die kaas begin smelt.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.