Foto: Charles Russell
Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 150 g rooi beet
• 150 g gevriesde swartbessies
• klein hand vol kruisement
• 40 g Erythritol of Xylitol (versoeters)
• 250 g mascarpone
1 Voorverhit die oond tot 200 °C.
2 Draai elke beet in foelie toe en rooster vir 60 min. of tot gaar.
3 Haal uit en laat afkoel. Skil die beet af.
4 Meng die beet, swartbessies, kruisement, Erythritol en mascarpone in ’n voedselverwerker tot glad.
5 Gooi die mengsel in ’n broodpannetjie, bedek met kleefplastiek en vries oornag.
Kry ook ons resep vir ’n lekker beet-smoothie hier
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 4
• 4 avokado’s, geskil en ontpit
• 250 ml (1 k) room of klapperroom
• groot hand vol kruisement
• 40 ml (2 t) lemmetjiesap
• gerasperde skil van 3 lemmetjies
• 75 g Erythritol of Xylitol (versoeters)
1 Meng al die bestanddele in ’n voedselverwerker tot glad.
2 Gooi die mengsel in ’n broodpannetjie, bedek met kleefplastiek en vries oornag.
Lees ook: Kruisement-en-jogurt-hoenderstukke
Genoeg vir 4
• 350 g piesangs, in dik ringe gesny en gevries
• 100 g mango, geskil, gesny en gevries
• 2,5 ml (½ t) borrie
• 5 ml (1 t) fyn gekapte gemmer
• 60 ml (¼ k) klapperroom
1 Meng al die bestanddele in ’n voedselverwerker tot glad.
2 Gooi die mengsel in ’n broodpannetjie, bedek met kleefplastiek en vries oornag.
Genoeg vir 8-10
Jy het ’n Italiaanse wafelpannetjie, ’n pizelle, nodig om hierdie wafels te maak. Kyk op die Internet vir ’n verskaffer naby jou.
• 100 g amandelmeel
• 10 g psyllium-doppe (husks)
• 1 ml (¼ t) sout
• 2,5 ml (½ t) vanieljegeursel
• 40 g Eryth-ritol
• 60 g botter, gesmelt
• 2 eiers
• 125 ml (½ k) melk
1 Meng die amandelmeel, psyllium-doppe (husks) en sout in ’n groot mengbak.
2 Klits die vanieljegeursel, Erythritol, botter, eiers en melk saam in ’n middelslagbak.
3 Gooi die nat bestanddele by die droë bestanddele en klits tot goed gemeng.
4 Voorverhit die wafelpannetjie oor matige hitte.
5 Gooi 30 ml van die beslag in die wafelpannetjie en bak vir 2-4 min. aan elke kant of tot goudkleurig.
6 Rol die wafels in ’n kegelvorm en sit vir 5-10 min. eenkant.
7 Hou andersins die wafeltjies plat en bedien die roomys daarop.
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.