Kap uie eweredig sodat dit egalig gaar word en moenie deur die stronkgedeelte sny nie, anders val die ui uitmekaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Sny die ui oorlangs van stronk tot stingel in eweredige breë wiggies – so behou die ui sy vorm beter wanneer dit langer gebraai word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Sny die ui van stronk tot stingel soos hierbo, maar sonder om dit heeltemal deur te sny. Hou die ui ferm met jou vingerpunte vas en sny een keer na die stronkkant horisontaal middeldeur. Sny nou oorlangs in eweredige blokkies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.