Kap uie eweredig sodat dit egalig gaar word en moenie deur die stronkgedeelte sny nie, anders val die ui uitmekaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Sny die ui oorlangs van stronk tot stingel in eweredige breë wiggies – so behou die ui sy vorm beter wanneer dit langer gebraai word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Sny die ui van stronk tot stingel soos hierbo, maar sonder om dit heeltemal deur te sny. Hou die ui ferm met jou vingerpunte vas en sny een keer na die stronkkant horisontaal middeldeur. Sny nou oorlangs in eweredige blokkies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Toe Ivan Botha en Donnalee Roberts iemand gesoek het om die musiek vir Een keer…
Hierdie skilderagtige dorpie, geleë tussen Caledon en Bredasdorp, is ongeveer twee en 'n half uur…
’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan Oor die afgelope 20…
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Hierdie webwerf gebruik koekies.