Ingredients
- 200 g (1 k) suiker
- 220 g (1 k) botter
- 3 eiers
- 500 g (4 k) bruismeel
- klapper om koekies in te rol
- Voorverhit die oond tot 180 °C. Voer ’n bakplaat met bakpapier uit, of spuit met kleefwerende kossproei.
Instructions
- Room die suiker en botter saam tot lig en donsig. Voeg die eiers een vir een by. Meng goed voor jy die volgende een bygevoeg.
- Voeg die bruismeel by en meng goed. Bedek met kleefplastiek en laat oornag rus.
- Rol die deeg in balletjies met ’n deursnee van sowat 5 cm. Gooi ’n bietjie klapper in ’n bordjie en rol die balletjies daarin.
- Pak die balletjies op die bakplaat uit en bak vir 15-20 min. Haal uit en laat op ’n draadrakkie afkoel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.