Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }4 groot lemoene, geskil en in segmente verdeel
400 g fetakaas
’n groot hand vol bronkors (watercress) of ’n hand vol roketblare
Geroosterde heuningamandels
45 ml (3 e) botter
150 g (1½ pakkies) gevlokte amandels
45 ml (3 e) heuning
Basiese slaaisous
Genoeg vir 125 ml (½ k)
80 ml (1/3 k) olyfolie
30 ml (2 e) witwynasyn
1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap
5 ml (1 t) Dijon-mosterd
’n hand vol gekapte pietersielie, grasuie en tiemie
sout en swartpeper
1 Smeer ’n bakplaat liggies met olie. Smelt die botter vir die amandels in ’n kastrolletjie oor matige hitte. Roer die amandels by en kook vir 1 – 2 min. of tot die amandels verkleur.
2 Roer die heuning en sout by en kook vir nog 2 – 3 min., of tot die amandels goudkleurig is en die heuning gekaramelliseer het.
3 Sit die neute eweredig op die gesmeerde bakplaat. Laat afkoel en breek in kleiner stukkies.
4 Klits die bestanddele vir die basiese slaaisous saam en geur volgens smaak.
5 Sit die lemoensegmente, fetakaas en slaaiblare in ’n mengbak en giet van die slaaisous oor.
6 Verdeel die slaai tussen 4 borde, strooi die amandelstukkies oor en sit dadelik voor.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.