Slaai met vrugte, parmaham & fetakaas Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Slaaisous • 1 k (250 ml) vars kruisement • ½ k (125 ml) olyfolie • 10 ml vars knoffel, fyngekap • 15 ml witwynasyn • 10 ml heuning • knypie sout Slaai • 6 lappies parmaham • ½ spanspek, afgeskil en in wiggies gesny • 1 avokado, geskil en in skyfies gesny • 200 g waatlemoen, geskil en in blokkies gesny • 200 g fetakaas, verbrokkel • 50 g pistasieneute, uit die dop • ½ rooi-ui, geskil en in dun skyfies gesny • ’n hand vol vars basiliekruid • ’n hand vol vars kruisement Instructions Bring water in ’n middelslagkastrol tot kookpunt. Dompel die kruisementblare vir sowat ’n minuut in die kokende water, dreineer en sit in yswater. Dreineer en druk die oortollige water uit. Verwerk die kruisement en die olie in ’n voedselverwerker tot fyn. Gooi deur ’n sif. Meng die kruisementolie met die knoffel, witwynasyn en heuning. Hou eenkant. Draai ’n skyfie parmaham om elke spanspekskyf en pak dit op ’n dienbord. Pak skyfies avokado tussenin en strooi die res van die bestanddele oor die spanspekskywe. Sit met die kruisementslaaisous voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Lees ook: Oosterse waatlemoenslaai
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar