Slaai met vrugte, parmaham & fetakaas Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Slaaisous • 1 k (250 ml) vars kruisement • ½ k (125 ml) olyfolie • 10 ml vars knoffel, fyngekap • 15 ml witwynasyn • 10 ml heuning • knypie sout Slaai • 6 lappies parmaham • ½ spanspek, afgeskil en in wiggies gesny • 1 avokado, geskil en in skyfies gesny • 200 g waatlemoen, geskil en in blokkies gesny • 200 g fetakaas, verbrokkel • 50 g pistasieneute, uit die dop • ½ rooi-ui, geskil en in dun skyfies gesny • ’n hand vol vars basiliekruid • ’n hand vol vars kruisement Instructions Bring water in ’n middelslagkastrol tot kookpunt. Dompel die kruisementblare vir sowat ’n minuut in die kokende water, dreineer en sit in yswater. Dreineer en druk die oortollige water uit. Verwerk die kruisement en die olie in ’n voedselverwerker tot fyn. Gooi deur ’n sif. Meng die kruisementolie met die knoffel, witwynasyn en heuning. Hou eenkant. Draai ’n skyfie parmaham om elke spanspekskyf en pak dit op ’n dienbord. Pak skyfies avokado tussenin en strooi die res van die bestanddele oor die spanspekskywe. Sit met die kruisementslaaisous voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Lees ook: Oosterse waatlemoenslaai
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Lewer sowat 9 kranse Bestanddele 100 g (160 ml) koekmeel 175 ml water…
Genoeg vir 4. Bestanddele 6 aartappels, in wiggies gesny sout en gemaalde swartpeper…
Genoeg vir 4. Bestanddele 500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar