'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Sjokolade vir ontbyt? Dit is die jongste gier in die koswêreld en ons kon nie wag om dit te toets nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Genoeg vir 2
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Metode:
1 Verwerk 1 piesang, ’n halwe avokado, 125 ml (½ k) dubbelroom Griekse jogurt, 15 ml (1 e) organiese suikervrye grondboontjiebotter en 10 ml (2 t) kakaopoeier in ’n voedselverwerker tot glad.
2 Gooi in bakkies, sit ’n hand vol bessies by en smul.
Lees ook: Verleidelike warmsjokolade-melkskommel
Lees ook: 10 van ons beste sjokoladeresepte
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.