Paasfees is ’n sintuiglike ervaring wat Suid-Afrika se geskiedenis, tradisie en ’n liefde vir heerlike geure saamsmelt. Van oor die hele land heen kom families tydens dié feestyd om eettafels bymekaar om erfenisryke geregte te geniet en stories van tradisie te deel. Of dit nou die soetheid van warm kruisbroodjies is, die geur van ingelegde vis, of die kenmerkende speserye van Kaaps-Maleise invloede, Paasfeesmaaltye vier die waarde van saamwees.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Vir Uitvoerende Sjef André Hill van Radisson Red Waterfront in Kaapstad was kos nog altyd oor die samekoms van familie en vriende. Hy is gebore en getoë in die Bo-Kaap en het grootgeword omring deur die geurige speserye van Kaaps-Maleise kookkuns, ’n ervaring wat sy benadering tot kos en storievertelling deur geur grootliks beïnvloed het. Sy spyskaarte weerspieël moeiteloos vir Kaapstad se diverse kulinêre identiteit deur tradisie met ’n vars perspektief te kombineer.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }“Paasfees is ’n tyd om saam te wees en in Suid-Afrika weerspieël ons kos daardie gees. Speserye vorm al lank die hart van ons kookkuns en bring warmte en diepte na geregte wat oor geslagte heen oorgedra word. My Paasfeebroodresep is ’n huldeblyk aan daardie tradisies. Dit is eenvoudig, geurig en perfek om te deel,” sê Sjef André.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Met ’n moderne kinkel op ’n klassieke resep is sy Paasfeesbrood ’n geurige, speserybelaaide brood met ‘n pragtige balans tussen soet en sout elemente. Vir dié wie ’n plantgebaseerde dieet volg is daar goeie nuus. Hierdie resep is volkome vegan-vriendelik.
Voorsitvoorstel (vegan-opsie):
Dik snye van die brood kan in die pan gerooster word en met pittige rooi-ui-marmelade, gerookte vegankaas, gekaramelliseerde sout en suurlemoentiemie bedien word.
Lees ook: Allerlekkerste ‘sout’ Paasbolletjies
In die 11de episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se spannende koswerklikheidsreeks, word die…
Die verandering van somer na herfs beteken dat somer-beddegoed deeglik gestoor moet word tot die…
Deur Jade Rhode As jy opgemerk het dat jou foon doodgaan na 'n kort…
Vraag Moet ek my my grimeerkwassies was, en hoe gereeld? - Tirsa van Staden Lees…
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…