Bestanddele
4 dik dorado-filette of 1 sy van ’n geelstert
3 tot 4 eetlepels (45 tot 60ml) olyfolie
Sap van 1 suurlemoen
Sap van 2 lemoene
1/2 tot 3/4 koppie (125 tot 183ml) hoenderaftreksel
Seesout en gemaalde peper
2 knoffelhuisies, fyn gedruk
1 suurlemoen, in baie dun skywe gesny
2 lemoene, in baie dun skywe gesny
20 kalamata-olywe, ontpit
Handvol gekapte platblaarpietersielie, koljander of origanum
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Metode
Voorverhit die oond tot 200°C.
Plaas die vis op ’n braaipan.
Meng die olyfolie, lemoen- en suurlemoensap asook die speserye en giet oor die vis.
Wissel die snye lemoen en suurlemoen af en laat hulle oorvleuel om al die vis te dek.
Gooi olywe oor, bedrup met ’n bietjie ekstra olyfolie en bak vir 10 tot 15 minute, afhangende van die dikte van die vis.
As alles bietjie vaal of bleek lyk, plaas die vis onder ’n voorverhitte rooster om vinnig te verbruin.
Strooi kruie oor en bedien op rys.
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.