kategorieë: Doen dit selfLeefstyl

Silwerskoon wynglase: Ons wys jou hoe

Deur Elandrè Swart. Hooffoto Pixabay

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Daar is gewoontlik net twee oorsake vir vuil glase: die minerale in harde water vorm ’n lagie op jou glase of jou skottelgoedwasser het die glase permanent gevlek.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Hier is ses wenke om jou glase weer soos nuut te laat lyk.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

1 Vergeet van die skottelgoedwasser

Twee belangrike redes om jou kosbare glase uit die skottelgoedwasser te hou:

  • Dit is taai op breekbare glasware.
  • Dit is steeds vol aandete-vet. Die laaste ding wat jy wil hê is die oorblywende kos wat jou glase besmeer.

2 Vergeet van spoelmiddel

Spoelmiddels is nie goed vir wynglase nie aangesien dit ’n film oor glasware los.

3 Was in warm water

Die beste manier om jou wynglase silwerskoon te kry, is deur warm water te gebruik en dit te los om self droog te word. Kommersiële glaswassers kan glase teen 83 °C steriliseer, maar ongelukkig het nie baie huise hierdie tipe wassers nie, daarom is die volgende beste ding om dit met die hand in warm water te was.

4 Lugdroog jou glase

Plaas die warm glase onderstebo en laat dit self droog word. Selfs die skoonste en nuutste teehanddoeke sal vesel op glasware los.

5 Gebruik die minimum skoonmaakmiddel

As jy voel jy moet ’n skoonmaakmiddel gebruik, beveel ons aan dat jy so min as moontlik gebruik. Spoel die glase gereeld met warm water af terwyl jy was.

6 Gebruik asyn

Week jou glasware vir ’n uur of twee in ’n asynoplossing. Die asyn sal vasklou aan die organiese materiaal en skitterende glase tot gevolg hê.

Lees ook:Hoe skoon is jou selfoon nou eintlik?

Deel
Gepubliseer deur
Elandre Swart

Onlangse plasings

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

2 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

3 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

3 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

3 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

3 hours Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

4 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.