Foto: Pexels
Deur Elandrè Swart. Hooffoto Pixabay
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Daar is gewoontlik net twee oorsake vir vuil glase: die minerale in harde water vorm ’n lagie op jou glase of jou skottelgoedwasser het die glase permanent gevlek.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Hier is ses wenke om jou glase weer soos nuut te laat lyk.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Twee belangrike redes om jou kosbare glase uit die skottelgoedwasser te hou:
Spoelmiddels is nie goed vir wynglase nie aangesien dit ’n film oor glasware los.
Die beste manier om jou wynglase silwerskoon te kry, is deur warm water te gebruik en dit te los om self droog te word. Kommersiële glaswassers kan glase teen 83 °C steriliseer, maar ongelukkig het nie baie huise hierdie tipe wassers nie, daarom is die volgende beste ding om dit met die hand in warm water te was.
Plaas die warm glase onderstebo en laat dit self droog word. Selfs die skoonste en nuutste teehanddoeke sal vesel op glasware los.
As jy voel jy moet ’n skoonmaakmiddel gebruik, beveel ons aan dat jy so min as moontlik gebruik. Spoel die glase gereeld met warm water af terwyl jy was.
Week jou glasware vir ’n uur of twee in ’n asynoplossing. Die asyn sal vasklou aan die organiese materiaal en skitterende glase tot gevolg hê.
Lees ook:Hoe skoon is jou selfoon nou eintlik?
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.