kategorieë: Doen dit selfLeefstyl

Silwerskoon wynglase: Ons wys jou hoe

Deur Elandrè Swart. Hooffoto Pixabay

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Daar is gewoontlik net twee oorsake vir vuil glase: die minerale in harde water vorm ’n lagie op jou glase of jou skottelgoedwasser het die glase permanent gevlek.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Hier is ses wenke om jou glase weer soos nuut te laat lyk.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

1 Vergeet van die skottelgoedwasser

Twee belangrike redes om jou kosbare glase uit die skottelgoedwasser te hou:

  • Dit is taai op breekbare glasware.
  • Dit is steeds vol aandete-vet. Die laaste ding wat jy wil hê is die oorblywende kos wat jou glase besmeer.

2 Vergeet van spoelmiddel

Spoelmiddels is nie goed vir wynglase nie aangesien dit ’n film oor glasware los.

3 Was in warm water

Die beste manier om jou wynglase silwerskoon te kry, is deur warm water te gebruik en dit te los om self droog te word. Kommersiële glaswassers kan glase teen 83 °C steriliseer, maar ongelukkig het nie baie huise hierdie tipe wassers nie, daarom is die volgende beste ding om dit met die hand in warm water te was.

4 Lugdroog jou glase

Plaas die warm glase onderstebo en laat dit self droog word. Selfs die skoonste en nuutste teehanddoeke sal vesel op glasware los.

5 Gebruik die minimum skoonmaakmiddel

As jy voel jy moet ’n skoonmaakmiddel gebruik, beveel ons aan dat jy so min as moontlik gebruik. Spoel die glase gereeld met warm water af terwyl jy was.

6 Gebruik asyn

Week jou glasware vir ’n uur of twee in ’n asynoplossing. Die asyn sal vasklou aan die organiese materiaal en skitterende glase tot gevolg hê.

Lees ook:Hoe skoon is jou selfoon nou eintlik?

Deel
Gepubliseer deur
Elandre Swart

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

2 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.