kategorieë: Kos

Satay-roerbraai

Gebruik John West se ingemaakte gekapte knoffel, gemmer en rissie om tyd te bespaar.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Satay-sous
60 ml (¼ k) grondboontjiebotter
45 ml (3 e) mangoblatjang
sap van 1 lemmetjie
15 ml (1 e) heuning
30 ml (2 e) sojasous
125 ml (½ k) klappermelk
5 ml (1 t) gekapte knoffel
15 ml (1 e) gekapte gemmer
15 ml (1 e) gekapte rissie

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Roerbraai
30 ml (2 e) olyfolie
500 g varkfilet, in dun repies gesny
5-6 sprietuie, gesny
2 hande vol mangetout (jong groenertjies in die peul)
hand vol koljanderblare, gekap + ekstra vir bo-op
125 ml (½ k) rou grondboontjies
30 ml (2 e) swart sesamsaad
500 ml (2 k) gaar jasmynrys

1. Meng die Satay-sous bestanddele saam en geur na smaak. Hou eenkant.
2. Verhit die olie oor hoë hitte in ’n wok of groot braaipan. Braai die varkrepies in 2 sarsies vir 3 min. tot goudbruin en gaar. Geur na smaak.
3. Verlaag die temperatuur, gooi die sataysous oor en roer tot deurwarm. Roer die sprietuie, mangetout, koljanderblaar en grondboontjies deur.
4. Meng die sesamsaad deur die jasmynrys, strooi die res van die koljanderblare oor die roerbraai en sit voor.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

MSI Vakansieverkope: Maak die Perfekte Geskenk Oop Hierdie Seisoen!

MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…

2 days Gelede

Maak vanjaar jou beste jaar

Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…

3 days Gelede

Skoonheidsprodukte: foute wat almal maak

Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…

3 days Gelede

Maklike gemmerbier – sonder gis

Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.

3 days Gelede

Ken jou vonkelwyn

Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…

3 days Gelede

5 maniere om jou dag reg te begin

Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.